Wie zijn wij

DiGiEVC

DiGiEVC B.V. is in 2013 opgericht door Jos Besselink en Rik Ringers.

Jos en Rik kennen elkaar al meer dan 30 jaar.

Na afronding van hun opleiding tot personeelsofficier bij de Koninklijke Luchtmacht hebben zij allebei diverse uitvoerende, leidinggevende en beleidsmatige functies vervuld op diverse luchtmachtonderdelen. Naast hun werkzaamheden hebben zij hun universitaire opleiding afgerond tot respectievelijk Jurist en Arbeid- en Organisatie Psycholoog. Na het verlaten van de Koninklijke Luchtmacht hebben zij contact gehouden. Dit heeft geleid tot de oprichting van DiGiEVC B.V. in 2013.

Vanuit hun juridische achtergrond en psychologische achtergrond komen twee werelden samen! Samen meer dan 60 jaar ervaring!

Wij werken vanuit de gedachte ‘verbinden is versterken!’. Door de praktijk en de theorie te verbinden. Door de (klant)relatie uiteraard centraal te stellen. Door plezier. Door Bossche Bollen waar we beiden gek op zijn!

Jos Besselink

Jos Besselink

Senior Adviseur

Jos is aanbestedingsjurist en sedert 2006 eigenaar van aanbestedingszaak.nl en klachtoveraanbesteden.nl.

Rik Ringers

Rik Ringers

Senior Adviseur

Rik is Registerpsycholoog Specialist NIP/ Arbeid & Organisatie en EVC assessor. Hij is eigenaar van Rik Ringers B.V. en werkzaam bij het team Vakbekwaamheid Brandweer bij de Veiligheidsregio Zeeland.

Jos Besselink

Senior Adviseur

Jos is aanbestedingsjurist. Sinds 2006 is hij eigenaar van aanbestedingszaak.nl en begeleidt hij aanbestedingstrajecten voor diverse klanten. Jos is werkzaam bij de gemeente Tilburg als allround adviseur inkoop. Zie het LinkedIn voor het complete profiel van Jos.

Rik Ringers

Senior Adviseur

Rik is Registerpsycholoog Specialist NIP/ Arbeid & Organisatie en EVC assessor. Hij is eigenaar van Rik Ringers B.V. en werkzaam bij het team Vakbekwaamheid Brandweer bij de Veiligheidsregio Zeeland. Zie het LinkedIn voor het complete profiel van Rik.