Wat doen wij?

Communiceer met plezier!

Onze 7 effectieve communicatie trainingen!

De afgelopen jaren heeft het thuiswerken een hoge vlucht genomen en zijn medewerkers daardoor meer op afstand van hun team komen te staan.

De communicatie ging tijdens Covid-19 vooral digitaal.

Nu de fysieke terugkeer naar de werkplek aan de gang is blijkt het communiceren face-to-face een andere dimensie te hebben gekregen: van on-line naar real live!

Dit brengt op de werkplek soms spanningen, discussies, onbegrip en soms zelfs conflicten met zich mee.

Goed en prettig samenwerken in teams kost energie!

De medewerkers en de leidinggevende moeten elkaar weer leren kennen. Hoe gaan we zo prettig en respectvol met elkaar om?

Basisvaardigheden zoals actief luisteren en feedback geven én de diepgaande interactie als gevoelsreflectie zijn competenties die een team versterken. In de afgelopen 2 jaar heeft DiGiEVC een samenhangend modulair pakket aan communicatieve trainingen ontwikkeld. Deze korte en intensieve trainingen dragen bij aan het vergroten van het werkplezier van de medewerkers en de samenwerking binnen het team.

Onze aanpak is individueel maatwerk: elke deelnemer heeft ervaring met communicatie maar heeft soms ook blinde vlekken. Door gezamenlijk als team onze communicatiereis te starten wordt de samenwerking verstrekt, de onderlinge communicatie verbeterd en de blinde vlekken zichtbaar.

Onze trainingen dragen bij aan het kennen en begrijpen en waarderen en vertrouwen van elkaar binnen het team.

Dit zijn de bouwstenen van goed samenwerken!

DiGiEVC (h)erkent Talent“!

Wat onze deelnemers zeggen

Op een leuke en speelse manier word je bewust gemaakt van het belang van goed luisteren en krijg je handvatten aangereikt! Goede cursus, veel van opgestoken! Goede uitleg, feedback en interactie! Divers programma met afwisselend theorie en oefeningen Duidelijk, prima opeenvolging van punten. Weer even terug naar de basis, leuke oefeningen, goede balans tussen theorie en interactieve momenten. Opfriscursus voor kennis die je al hebt, interessant en leuk om met collega’s in gesprek te gaan Praktische tips gegeven, goede afwisseling tussen theorie en activiteiten Leuke speelse manier van training geven, prima afwisseling opdrachtjes en theorie, tijd vloog voorbij Het was een stukje bewustwording, tips gekregen voor communicatie Inhoud wordt afwisselend gegeven door luisteren en interactie waardoor het interessant blijft Veel nieuwe dingen geleerd Duidelijke uitleg over hoe feedback gegeven kan worden Leerzaam duidelijk en begrijpelijk sprekende filmpjes, goede voorbeelden Onderwerp leek een saaie les te worden echter viel reuze mee!Goede uitleg en handvatten gekregen, goede feedback te geven Genoeg veiligheid om dingen te kunnen zeggen, tijd ging snel Duidelijke theorie en voorbeelden, leuk met de filmpjes en interactie dmv oefeningen lichaamstaal Fijn afwisselend programma van luisteren en actief bezig zijn leuke afwisseling Positieve communicatie: vooral de oefeningen met vertellen, luisteren en observeren nuttig Passend na de andere 2 trainingen